Kanaalstraat

Kanaalstraat Utrecht

Soms, heel soms, dreig je even te vergeten hoe bijzonder je werk eigenlijk is.

De Kanaalstraat in Utrecht. Druk, divers, veel verkeer, soms overlast, ook gezelligheid, het dagelijks leven, rust en reuring.
De bewoners én de ondernemers willen dat er iets gebeurt met de Kanaalstraat. Ze zien kansen, het kan beter. Zeker nu het centrum van Utrecht en de infrastructuur compleet op de schop gaat. Een kans die ze willen pakken.
Ik ben gevraagd het proces te begeleiden. Verhalen en ideeën te horen, dialoog aan te jagen, en samen met alle betrokkenen een plan te maken.
De krant schreef erover, ik deelde het krantenbericht op Facebook, onder het motto: leuk als je vrienden af en toe iets mee krijgen van wat je nu weer aan het doen bent. En de reacties:

‘Zo, wat een klus. Nieuwsgierig naar wat je strategie is.’
‘Mooie opdracht.’
‘Een uitdaging. In de omgeving Kanaalstraat wonen genoeg mensen die dit steunen.’
‘Ik ben benieuwd naar je oplossingen’.

Reminder: vaker iets over mijn werk op Facebook zetten. Niet alleen houden ze me scherp, de reacties van mijn vrienden, ze herinneren me ook aan het bijzondere karakter van mijn werk. En daar heb je vrienden voor. Ook op Facebook.