Je kunt in heel Nederland (en daarbuiten) werken _

Je kunt in heel Nederland (en daarbuiten) werken _

_ maar je krijgt binnen een week twee nieuwe opdrachten van twee opdrachtgevers, exact op dezelfde plek.

Toevallig? Enorm. Eerst word je gebeld om als stedenbouwkundige aan te schuiven bij het traject Toekomstvisie Kanaalstraat in Utrecht. Een opdracht om mee te ontwerpen in een groot participatieproces in Lombok.

En dan een paar dagen later. Ik werd gekozen om als procesbegeleider voor woningbouwcorporatie Bo-Ex en de bewonersorganisatie Toekomstclub 507 de plannen voor 353 sociale huurwoningen te mogen (mee-)maken.

Geeft het mogelijk ergens belangenverstrengeling? Alle betrokken partijen geven aan dat ze vinden van niet. Dus daarmee is mijn hoofdverblijf voorlopig de buurt Lombok in Utrecht! Handig, praktisch, en natuurlijk: een prachtige buurt!