Dag van de Architectuur 2007, expositie en debat

Dag van de Architectuur 2007, expositie en debat

“Tijdelijkheid van tijdelijkheid”. Dat thema stond centraal in een tentoonstelling die 12N organiseerde en als deelnemer ondersteunde tijdens de Dag van de Architectuur 2007 in Eindhoven. Onderwerp van deze dag was het begrip “tijdelijk verblijf”. 12N organiseerde de expositie in het Temporary Art Centre, een Eindhovense broedplaats voor creatief talent die na een periode van tijdelijkheid zelf zal transformeren naar een blijvende verschijning in hetzelfde gebouw. Tijdens de expositie toonde 12N een aantal relevante projecten, waaronder Smart Start, Zuidwijk en Viktoriakwartier. Daarnaast werd een debat gehouden onder leiding van Gabriëlle van Asseldonk, waarbij naast Fulco Treffers ook Arie van Rangelrooy (En|En), Mathijs Bouw (One Architecture) en Arjan van Raadshooven (vij5) in het panel zaten.